Er dit barn skoleparat?

Det er en milepæl når vores børn skal starte i skole. Det kan være svært at forestille sig, hvordan vores små skal klare det nye og selvstændige liv i skolen. Som forældre kan vi stå i den situation at der opstår tvivl om hvorvidt vores barn er klar til det store skift. Måske dit barn fremstår social umodent eller måske er dit barn sprogligt og /eller motorisk udfordret. Det kan også være at dit barn slet ikke interesserer sig for tal og bogstaver, og leger nedad i børnehaven.

Hvad end jeres tvivl går på, så kan en skoleparathedsundersøgelse hjælpe jer med at træffe den rigtige beslutning.​

En skoleparathedsundersøgelse er en struktureret og evidensbaseret undersøgelse, som tester jeres barns skolefærdigheder. En skoleparathedsundersøgelse tester dit barn på følgende parametre:

  • Sproglig formåen: forståelse og udtryk
  • Indlæringsmåde
  • Hukommelse: visuel og auditiv
  • ​Talforståelse
  • Perceptuelle-motoriske færdigheder


​En skoleparathedsundersøgelse inkluder:

  • ​En indledende samtale med jer forældre, hvor vi drøfter jeres tvivl og bekymring (50 min)
  • Jeg tester jeres barn (50 min)
  • Jeg giver jer forældre en tilbagemelding på om jeres barn er skoleparat samt min psykologfaglige vurdering af jeres barns generelle udvikling. Jeg giver dernæst konkrete forslag til hvordan I som forældre kan øve og støtte jeres barns skolefærdigheder, så I kan give jeres barn de bedste betingelser for en god og solid skolestart.​

Hvad koster en skoleparathedsundersøgelse?

​Prisen for en undersøgelse er 4.000 kr. Kontakt mig gerne, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for skoleparathedsundersøgelse.​

Kontakt mig​

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger klienterne om mig?​

Mine klienter får glæde af vores samarbejde. Her er et par ord de har skrevet om deres forløb.

Kontakt mig hvis I ønsker min hjælp eller vil gerne høre hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

​★★★★★

Vores pige er ikke længere irritabel, har meget sjældent nedsmeltninger og ikke længere de voldsomme anfald, hvor hun slår og sparker. Hun er generelt blevet mere glad og social i skolen og indgår nu i en lille gruppe af piger. De fleste morgenen står hun op og kommer afsted uden konflikter, og hun falder også nemmere i søvn om aftenen. Hun er mere villig til at komme til bordet, smage / spise maden, børste tænder og gå i bad. Hun har færre konflikter med sin storebror, er blevet mere gavmild med sine ting, og også lidt mere fleksibelt.

Forældrepar til pige på 7 år

​★★★★★

I mit tidligere virke som leder i Københavns kommune, har jeg benyttet mig af Rikkes ekspertise inden for organisationsudvikling. Rikke hjalp os med at omsætte visioner til mål og efterfølgende opstarte konkrete processor. I min altid søgen efter at blive en bedre leder, har Rikke haft en enorm betydning i udviklingen af mit personlige lederskab. Ord der beskriver Rikke- motiverende, ærlig, faglig, tillidsvækkende, arbejdsom, kompetent, sympatisk.

Jesper, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Rikke fra Familiekompasset testede vores søn, og hun lavede en helt fantastisk beskrivelse af vores søn med svagheder og styrker og reaktionsmønstrer når hand møder ting, der er svære og nemme samt hvordan han bedst motiveres. så det har virkelig været brugbart, og hans lærere tog rigtig godt imod det. 

Mette, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Tusinde tak for dit skriv og tusinde tak for hele forløbet, der til fulde har levetop til vores forventninger. Det har givet os en meget bedre forståelse og indsigt i, hvad vores dejlige lille dreng går og tumler med og hvordan vi hjælper ham bedst muligt

Forældrepar, Storkøbenhavn

​★★★★★

Isabella blev udredt med en autisme diagnose, men vi følte ikke at vi fik den hjælp som vi havde brug for.

​Vi kom 5 gange i familiekompasset og det var den bedste investering vi har gjort for hele vores familie

Mor til Isabella, Allerød

​★★★★★

Vores dreng i 1. klasse har ADHD og vi havde mange konflikter herhjemme.

​Rikke kom hjem til os, hvor hele familien talte sammen og det gik op for os at storebror ikke følte sig elsket.

​Det var en øjenåbner for os og vi kunne derfor gøre noget ved det.

Familie med to børn, Hillerød

​★★★★★

Der er ikke tvivl om at her er tale om en dygtig psykolog, som har en høj faglighed. Jeg har været leder i mange år, og det er ikke tit at jeg har en følelse af at kunne sætte mig tilbage i stolen og bare tage imod de psykologfaglige perspektiver Rikke bød ind med i forhold til at sikre udvikling og trivsel hos børn i en organisatorisk sammenhæng.

Chef, Storkøbenhavn

​★★★★★

Jeg følte mig hørt og jeg havde allerede en følelse af at jeg var i gode hænder i min første telefonsamtale med Rikke

Mor til 3, Frederiksberg​

Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Adresse

Familiekompasset v/Rikke Solgerd Cornelsen

Frederiksgade 2a, 

3400 Hillerød

CVR: 40649786

Kontakt mig

Find vej