Supervision og konsulentydelser til kommuner

​Jeg tilbyder supervision til kommuner, som har brug for en supervisor der samler de faglige kompetencer på flere niveauer i jeres organisation. Som supervisor har jeg fokus på at trække ledelsen og ledelsens visioner med ind i supervisionsrummet, så vi sammen kan skærpe og udvikle jeres organisation. Supervision må altid have et fagligt og pædagogisk sigte, som kommer børnene til gode.

Jeg inviterer dig som leder ind i supervisionsprocessen, og ser mig selv som din tætte sparringspartner i forhold til at skabe de fornødne kompetence løft hos dit personale. Vi drøfter de emner der dukker op i supervisionen, og jeg holder dig løbende orienteret omkring processerne i gruppen. På den måde er der ikke tavshedspligt i forhold til dig som leder, og du har til enhver tid adgang til gruppen.

Udover den almindelig supervisionsproces, så tilbyder jeg som aktiv supervisor at komme ud og lave praksisobservationer. Disse observationer aftales med personalet, og har altid det mål i sigte at kvalificere supervisionen og supplere med psykologfaglige input, som i sidste ende skal bidrage til en professionsudvikling hos dit personale.​

Jeg arbejder derfor på følgende niveauer

• Ledelsesniveau, hvor du som leder bliver positioneret tydeligt frem, som en leder med visioner for dit personale. Er du ny leder eller har du brug for at skabe din egen udviklingsproces i forhold til dit lederskab, så bruger vi først nogle timer sammen, hvor jeg skaber en refleksiv proces omkring dig og dine mål
• Refleksionsniveau, hvor jeg superviserer personalegruppen med henblik på at skabe professionsudvikling

• Praksisniveau, hvor jeg tilbyder observationer på gulvet. Her bidrager jeg med psykologfaglig sparring til personalet, hvor fokus er hvordan vi kan skabe et bæredygtigt og sundt miljø omkring børnene ligesom mit fokus er på kvaliteten af relationerne på børneniveau og voksenniveau og hvordan disse kan styrkes.

​​

Hvad koster supervision og konsulentydelser til kommuner?

Prisen er 1200-1800 kr. for 60 minutter. I et længerevarende forløb forhandler vi prisen. Dertil kommer kørsel på 3,56 kr./km og 500 kr. per kørt time

Har du brug for min konsulentbistand frem for en supervisionsproces, så skræddersyr vi en proces der passer til dine behov. Kontakt mig gerne og jeg vender tilbage indenfor 5 hverdage.​​​​

Kontakt mig​

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger klienterne om mig?​

Mine klienter får glæde af vores samarbejde. Her er et par ord de har skrevet om deres forløb.

Kontakt mig hvis I ønsker min hjælp eller vil gerne høre hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

​★★★★★

Vores pige er ikke længere irritabel, har meget sjældent nedsmeltninger og ikke længere de voldsomme anfald, hvor hun slår og sparker. Hun er generelt blevet mere glad og social i skolen og indgår nu i en lille gruppe af piger. De fleste morgenen står hun op og kommer afsted uden konflikter, og hun falder også nemmere i søvn om aftenen. Hun er mere villig til at komme til bordet, smage / spise maden, børste tænder og gå i bad. Hun har færre konflikter med sin storebror, er blevet mere gavmild med sine ting, og også lidt mere fleksibelt.

Forældrepar til pige på 7 år

​★★★★★

I mit tidligere virke som leder i Københavns kommune, har jeg benyttet mig af Rikkes ekspertise inden for organisationsudvikling. Rikke hjalp os med at omsætte visioner til mål og efterfølgende opstarte konkrete processor. I min altid søgen efter at blive en bedre leder, har Rikke haft en enorm betydning i udviklingen af mit personlige lederskab. Ord der beskriver Rikke- motiverende, ærlig, faglig, tillidsvækkende, arbejdsom, kompetent, sympatisk.

Jesper, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Rikke fra Familiekompasset testede vores søn, og hun lavede en helt fantastisk beskrivelse af vores søn med svagheder og styrker og reaktionsmønstrer når hand møder ting, der er svære og nemme samt hvordan han bedst motiveres. så det har virkelig været brugbart, og hans lærere tog rigtig godt imod det. 

Mette, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Tusinde tak for dit skriv og tusinde tak for hele forløbet, der til fulde har levetop til vores forventninger. Det har givet os en meget bedre forståelse og indsigt i, hvad vores dejlige lille dreng går og tumler med og hvordan vi hjælper ham bedst muligt

Forældrepar, Storkøbenhavn

​★★★★★

Isabella blev udredt med en autisme diagnose, men vi følte ikke at vi fik den hjælp som vi havde brug for.

​Vi kom 5 gange i familiekompasset og det var den bedste investering vi har gjort for hele vores familie

Mor til Isabella, Allerød

​★★★★★

Vores dreng i 1. klasse har ADHD og vi havde mange konflikter herhjemme.

​Rikke kom hjem til os, hvor hele familien talte sammen og det gik op for os at storebror ikke følte sig elsket.

​Det var en øjenåbner for os og vi kunne derfor gøre noget ved det.

Familie med to børn, Hillerød

​★★★★★

Der er ikke tvivl om at her er tale om en dygtig psykolog, som har en høj faglighed. Jeg har været leder i mange år, og det er ikke tit at jeg har en følelse af at kunne sætte mig tilbage i stolen og bare tage imod de psykologfaglige perspektiver Rikke bød ind med i forhold til at sikre udvikling og trivsel hos børn i en organisatorisk sammenhæng.

Chef, Storkøbenhavn

​★★★★★

Jeg følte mig hørt og jeg havde allerede en følelse af at jeg var i gode hænder i min første telefonsamtale med Rikke

Mor til 3, Frederiksberg​

Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Adresse

Familiekompasset v/Rikke Solgerd Cornelsen

Frederiksgade 2a, 

3400 Hillerød

CVR: 40649786

Kontakt mig

Find vej