Professionel familierådgivning

Det er ikke altid, at man har brug for et længere psykologforløb. Sommetider er der blot brug for nogle friske øjne udefra, som kan se, hvilke små justeringer, der skal til, før I får mere glæde ind i familielivet. Hos Familiekompasset tilbyder jeg privat familierådgivning til familier på hele Sjælland.

Familierådgivning henvender sig til jer som forældre, som har brug for råd og vejledning til den problematik, I kommer med. Sammen udvider vi forståelsen af jeres barn og jeres samspil samt styrker jeres viden om børns udvikling generelt. I sidste ende vil det give jer nye handlemuligheder samt mere overskud til at være den forælder, I ønsker at være.

​​

​Nogle temaer, som ofte tages op i forældre rådgivningen er:​

  • Hvordan håndterer jeg mit barns vrede? Måske eksploderer dit barn, uden varsel, ligeså snart at I kommer ind af døren efter en dag i vuggestue, børnehave eller skole
  • Hvordan håndterer og støtter jeg mit ængstelige barn? Måske er dit barn meget tilbageholden og usikker, og du har brug for hjælp til hvordan du kan understøtte dit barn til at komme mere ud i livet.
  • Selv de mindste krav jeg stiller til mit barn udløser store følelser. Hvad handler det om? Hvad gør jeg ved det?
  • Hvordan kan jeg bevare roen, og være den forælder, som jeg gerne vil være?
  • Hvordan takler vi skilsmissen på en måde, som tilgodeser børnene?
  • Er mit barns problemer af en sådan karakter, at der er behov for nærmere udredning eller behandling?

Hvad koster familierådgivning?

Prisen for en rådgivningssamtale er 1.500 kr. for 50 minutter. Kontakt mig gerne, hvis I ønsker at høre mere om mulighederne for familierådgivning.

Kontakt mig​

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger klienterne om mig?​

Mine klienter får glæde af vores samarbejde. Her er et par ord de har skrevet om deres forløb.

Kontakt mig hvis I ønsker min hjælp eller vil gerne høre hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

​★★★★★

Vores pige er ikke længere irritabel, har meget sjældent nedsmeltninger og ikke længere de voldsomme anfald, hvor hun slår og sparker. Hun er generelt blevet mere glad og social i skolen og indgår nu i en lille gruppe af piger. De fleste morgenen står hun op og kommer afsted uden konflikter, og hun falder også nemmere i søvn om aftenen. Hun er mere villig til at komme til bordet, smage / spise maden, børste tænder og gå i bad. Hun har færre konflikter med sin storebror, er blevet mere gavmild med sine ting, og også lidt mere fleksibelt.

Forældrepar til pige på 7 år

​★★★★★

I mit tidligere virke som leder i Københavns kommune, har jeg benyttet mig af Rikkes ekspertise inden for organisationsudvikling. Rikke hjalp os med at omsætte visioner til mål og efterfølgende opstarte konkrete processor. I min altid søgen efter at blive en bedre leder, har Rikke haft en enorm betydning i udviklingen af mit personlige lederskab. Ord der beskriver Rikke- motiverende, ærlig, faglig, tillidsvækkende, arbejdsom, kompetent, sympatisk.

Jesper, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Rikke fra Familiekompasset testede vores søn, og hun lavede en helt fantastisk beskrivelse af vores søn med svagheder og styrker og reaktionsmønstrer når hand møder ting, der er svære og nemme samt hvordan han bedst motiveres. så det har virkelig været brugbart, og hans lærere tog rigtig godt imod det. 

Mette, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Tusinde tak for dit skriv og tusinde tak for hele forløbet, der til fulde har levetop til vores forventninger. Det har givet os en meget bedre forståelse og indsigt i, hvad vores dejlige lille dreng går og tumler med og hvordan vi hjælper ham bedst muligt

Forældrepar, Storkøbenhavn

​★★★★★

Isabella blev udredt med en autisme diagnose, men vi følte ikke at vi fik den hjælp som vi havde brug for.

​Vi kom 5 gange i familiekompasset og det var den bedste investering vi har gjort for hele vores familie

Mor til Isabella, Allerød

​★★★★★

Vores dreng i 1. klasse har ADHD og vi havde mange konflikter herhjemme.

​Rikke kom hjem til os, hvor hele familien talte sammen og det gik op for os at storebror ikke følte sig elsket.

​Det var en øjenåbner for os og vi kunne derfor gøre noget ved det.

Familie med to børn, Hillerød

​★★★★★

Der er ikke tvivl om at her er tale om en dygtig psykolog, som har en høj faglighed. Jeg har været leder i mange år, og det er ikke tit at jeg har en følelse af at kunne sætte mig tilbage i stolen og bare tage imod de psykologfaglige perspektiver Rikke bød ind med i forhold til at sikre udvikling og trivsel hos børn i en organisatorisk sammenhæng.

Chef, Storkøbenhavn

​★★★★★

Jeg følte mig hørt og jeg havde allerede en følelse af at jeg var i gode hænder i min første telefonsamtale med Rikke

Mor til 3, Frederiksberg​

Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Adresse

Familiekompasset v/Rikke Solgerd Cornelsen

Frederiksgade 2a, 

3400 Hillerød

CVR: 40649786

Kontakt mig

Find vej