Selvforståelseskursus

Selvforståelseskurset er for dig, som har fået en diagnose i form af f.eks. ADHD eller autisme, og som er på vej ud i ungdomslivet. 

Du har levet med din diagnose i noget tid, og der er i store træk ro på tilværelsen derhjemme og i skolen. Processen før, under og efter en diagnostisk udredning kan være opslidende og forvirrende, og som barn kan man føle sig forkert og utilstrækkelig. 

Derfor er selvforståelseskurset til dig, som trænger til at få et selvtillidsboost og til at blive bygget op som et stærkt individ.

Sammen styrker vi din indre kerne ved at gå på opdagelse i hvem du er som individ, og giver i den proces dine kvaliteter, styrker og ressourcer fuld opmærksomhed. Du lærer dig selv bedre at kende, og jeg vil hjælpe dig med at acceptere og værdsætte præcis hvem du er med alle dine fine kvaliteter og skønne finurligheder. 

Du vil undervejs få redskaber og strategier til at håndtere dine udfordringer og sårbarheder. Vi vil arbejde med dine tankemønstre, så du kan udvikle mere hensigtsmæssige strategier, som du kan trække på i hverdagen.​

Din familie vil nogle gange deltage på kurset, men som udgangspunkt så er det dit frirum, hvor vi tager fat i præcis det, som fylder for dig.

I selvforståelseskurset vil vi prøve at besvare følgende spørgsmål:​​

  1. Hvad betyder min diagnose for mig, og hvordan håndterer jeg at leve med den til hverdag?
  • Hvad er selvværd og selvtillid og hvordan håndterer man at føle sig anderledes?
  • Hvem er mit ressource-netværk, og hvor kan jeg trække på hjælp?
  • Hvordan ser min fremtid ud, og hvordan når jeg mit mål?

Kurset indeholder desuden et oplæg om hjernens opbygning og viden om din diagnose.

Et selvforståelseskursus består af 10 gange i alt af 50 minutters varighed. 

Hvad koster  et selvforståelseskursus?

​Prisen for et selvforståelseskursus er 14.000 kr. for 8 gange af 50 minutters varighed. Kontakt mig gerne, hvis I ønsker at høre mere om kurset.

Et Selvforståelseskursus inklusiv forældrerådgivning på 2 gange koster 16.500 kr.

I er altid velkommen til at tilkøbe flere forældrerådgivningssamtaler efter behov.

Prisen inkluderer en kort skriftlig udtalelse til myndighed.

Psstt..... vidste du at familiekompasset arbejder på høj kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi behandlingsgaranti til kommuner. Familien bliver kontaktet indenfor 2 hverdage med en tid i kalenderen indenfor 3 uger.​

Kontakt mig​

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger klienterne om mig?​

Mine klienter får glæde af vores samarbejde. Her er et par ord de har skrevet om deres forløb.

Kontakt mig hvis I ønsker min hjælp eller vil gerne høre hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

​★★★★★

Vores pige er ikke længere irritabel, har meget sjældent nedsmeltninger og ikke længere de voldsomme anfald, hvor hun slår og sparker. Hun er generelt blevet mere glad og social i skolen og indgår nu i en lille gruppe af piger. De fleste morgenen står hun op og kommer afsted uden konflikter, og hun falder også nemmere i søvn om aftenen. Hun er mere villig til at komme til bordet, smage / spise maden, børste tænder og gå i bad. Hun har færre konflikter med sin storebror, er blevet mere gavmild med sine ting, og også lidt mere fleksibelt.

Forældrepar til pige på 7 år

​★★★★★

I mit tidligere virke som leder i Københavns kommune, har jeg benyttet mig af Rikkes ekspertise inden for organisationsudvikling. Rikke hjalp os med at omsætte visioner til mål og efterfølgende opstarte konkrete processor. I min altid søgen efter at blive en bedre leder, har Rikke haft en enorm betydning i udviklingen af mit personlige lederskab. Ord der beskriver Rikke- motiverende, ærlig, faglig, tillidsvækkende, arbejdsom, kompetent, sympatisk.

Jesper, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Rikke fra Familiekompasset testede vores søn, og hun lavede en helt fantastisk beskrivelse af vores søn med svagheder og styrker og reaktionsmønstrer når hand møder ting, der er svære og nemme samt hvordan han bedst motiveres. så det har virkelig været brugbart, og hans lærere tog rigtig godt imod det. 

Mette, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Tusinde tak for dit skriv og tusinde tak for hele forløbet, der til fulde har levetop til vores forventninger. Det har givet os en meget bedre forståelse og indsigt i, hvad vores dejlige lille dreng går og tumler med og hvordan vi hjælper ham bedst muligt

Forældrepar, Storkøbenhavn

​★★★★★

Isabella blev udredt med en autisme diagnose, men vi følte ikke at vi fik den hjælp som vi havde brug for.

​Vi kom 5 gange i familiekompasset og det var den bedste investering vi har gjort for hele vores familie

Mor til Isabella, Allerød

​★★★★★

Vores dreng i 1. klasse har ADHD og vi havde mange konflikter herhjemme.

​Rikke kom hjem til os, hvor hele familien talte sammen og det gik op for os at storebror ikke følte sig elsket.

​Det var en øjenåbner for os og vi kunne derfor gøre noget ved det.

Familie med to børn, Hillerød

​★★★★★

Der er ikke tvivl om at her er tale om en dygtig psykolog, som har en høj faglighed. Jeg har været leder i mange år, og det er ikke tit at jeg har en følelse af at kunne sætte mig tilbage i stolen og bare tage imod de psykologfaglige perspektiver Rikke bød ind med i forhold til at sikre udvikling og trivsel hos børn i en organisatorisk sammenhæng.

Chef, Storkøbenhavn

​★★★★★

Jeg følte mig hørt og jeg havde allerede en følelse af at jeg var i gode hænder i min første telefonsamtale med Rikke

Mor til 3, Frederiksberg​

Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Adresse

Familiekompasset v/Rikke Solgerd Cornelsen

Frederiksgade 2a, 

3400 Hillerød

CVR: 40649786

Kontakt mig

Find vej