Familiepakken

​Familiepakken er til dig, som har et barn med en diagnose. Dit barn har fået en eller flere af følgende diagnoser: Angst, Autisme, ADHD, spiseforstyrrelse, tilknytningsforstyrrelse og/eller personlighedsforstyrrelse. Trods en lang udredningsproces, så føler I fortsat ikke, at I har fået den hjælp som I har brug for og at hverdagens udfordringer er de samme.​

At få en diagnose handler om at opfylde nogle symptomer, som er meget generelle. I vil derfor opleve at I står med en beskrivelse af jeres barns symptomer i form af en diagnose, men mangler den dybe forståelse af jeres barns adfærd. Det er nemlig først når I forstår jeres barn, at I kan skabe forandringer til det bedre.

Sammen dykker vi ned i jeres barns diagnose, og kigger på, hvordan den kommer til udtryk i netop jeres familie. Vi kigger på symptomerne sammen, og skærper forståelsen for netop jeres barn, hvorved at I bliver bedre rustet til at støtte og håndtere dagligheden. Vi vil i den proces kigge på jeres samspilsmønstre i familien, hvor den mangeårige komplicerede forældreopgave ofte munder ud i fastlåste samspilsmønstre, som har påvirket alle i familien. 

Derfor er det jer, som forældre, jeg vil arbejde med, da I er nøglen til forandring. Men jeres barn og ligeledes søskende spiller også en afgørende rolle i den forandringsproces. Jeg har gode erfaringer med at samle hele familien om processen, da det vil vise sig, at også søskende har brug at blive trukket frem.

Med 12 års erfaring i systemet kan jeg give rådgivning i forhold til hvordan I arbejder med systemet når I har et barn med særlige behov. Hvem skal i samarbejde med? Hvad siger lovgivningen? Hvordan sikrer jeg mig at der er fokus på mit barn? Det kommunale system er fyldt med kompetente og dygtige medarbejdere, som alle arbejder hårdt for at sikre udviklingsfremmende rammer for børn der har brug for det. Men det er et komplekst system, som kan være svært at overskue. Lad mig hjælpe jer igennem junglen.​

Hvad får jeg i familiepakken:

  • Vi får viden om vores barns diagnose, men da alle børn er forskellige, så kigger vi på hvordan diagnosen kommer til udtryk hos os
  • Vi får en udvidet forståelse af vores barn og kan derved se nye handlemuligheder
  • Vi får en ny bevidsthed om de samspilsmønstre der lever i vores familie, og vores rolle i forhold til skabe de bedste udviklingsbetingelser for vores barn og evt. andre børn
  • Vi samles hele familien, hvor alle får mulighed for at blive hørt
  • Vi føler os bedre rustet til at møde det kommunale system, og ved hvordan vi får hjælp til vores barn

Vi ses i alt 5 gange af 50-90 minutters varighed, alt efter hvor mange familiemedlemmer der deltager. 

​Hvad koster familiepakken?

​Familiepakken koster 7000 kr. for 5 gange for 50-90 minutter. Vi fastsætter en nøjagtig pris når vi har skræddersyet en plan, som passer til jeres behov. Kontakt mig gerne, hvis I ønsker at høre mere familiepakken.

Pstt. Tjek din kommunes hjemmeside, hvis du er på udkig efter specifikke kognitive angstprogrammer. Mange kommuner tilbyder gratis Cool Kids til børn fra 7-12 år, og Chilled forløb til unge fra 13-17 år.

Kontakt mig​

I er altid velkommen til at kontakte mig, hvis I ønsker min hjælp eller bare gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger klienterne om mig?​

Mine klienter får glæde af vores samarbejde. Her er et par ord de har skrevet om deres forløb.

Kontakt mig hvis I ønsker min hjælp eller vil gerne høre hvordan jeg kan hjælpe jeres familie.

​★★★★★

Vores pige er ikke længere irritabel, har meget sjældent nedsmeltninger og ikke længere de voldsomme anfald, hvor hun slår og sparker. Hun er generelt blevet mere glad og social i skolen og indgår nu i en lille gruppe af piger. De fleste morgenen står hun op og kommer afsted uden konflikter, og hun falder også nemmere i søvn om aftenen. Hun er mere villig til at komme til bordet, smage / spise maden, børste tænder og gå i bad. Hun har færre konflikter med sin storebror, er blevet mere gavmild med sine ting, og også lidt mere fleksibelt.

Forældrepar til pige på 7 år

​★★★★★

I mit tidligere virke som leder i Københavns kommune, har jeg benyttet mig af Rikkes ekspertise inden for organisationsudvikling. Rikke hjalp os med at omsætte visioner til mål og efterfølgende opstarte konkrete processor. I min altid søgen efter at blive en bedre leder, har Rikke haft en enorm betydning i udviklingen af mit personlige lederskab. Ord der beskriver Rikke- motiverende, ærlig, faglig, tillidsvækkende, arbejdsom, kompetent, sympatisk.

Jesper, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Rikke fra Familiekompasset testede vores søn, og hun lavede en helt fantastisk beskrivelse af vores søn med svagheder og styrker og reaktionsmønstrer når hand møder ting, der er svære og nemme samt hvordan han bedst motiveres. så det har virkelig været brugbart, og hans lærere tog rigtig godt imod det. 

Mette, Storkøbenhavn​

​★★★★★

Tusinde tak for dit skriv og tusinde tak for hele forløbet, der til fulde har levetop til vores forventninger. Det har givet os en meget bedre forståelse og indsigt i, hvad vores dejlige lille dreng går og tumler med og hvordan vi hjælper ham bedst muligt

Forældrepar, Storkøbenhavn

​★★★★★

Isabella blev udredt med en autisme diagnose, men vi følte ikke at vi fik den hjælp som vi havde brug for.

​Vi kom 5 gange i familiekompasset og det var den bedste investering vi har gjort for hele vores familie

Mor til Isabella, Allerød

​★★★★★

Vores dreng i 1. klasse har ADHD og vi havde mange konflikter herhjemme.

​Rikke kom hjem til os, hvor hele familien talte sammen og det gik op for os at storebror ikke følte sig elsket.

​Det var en øjenåbner for os og vi kunne derfor gøre noget ved det.

Familie med to børn, Hillerød

​★★★★★

Der er ikke tvivl om at her er tale om en dygtig psykolog, som har en høj faglighed. Jeg har været leder i mange år, og det er ikke tit at jeg har en følelse af at kunne sætte mig tilbage i stolen og bare tage imod de psykologfaglige perspektiver Rikke bød ind med i forhold til at sikre udvikling og trivsel hos børn i en organisatorisk sammenhæng.

Chef, Storkøbenhavn

​★★★★★

Jeg følte mig hørt og jeg havde allerede en følelse af at jeg var i gode hænder i min første telefonsamtale med Rikke

Mor til 3, Frederiksberg​

Tillidsfulde samtaler i hyggelige omgivelser.

Jeg glæder mig til at hilse på jer og til at sætte vores samarbejde i gang.​

Adresse

Familiekompasset v/Rikke Solgerd Cornelsen

Frederiksgade 2a, 

3400 Hillerød

CVR: 40649786

Kontakt mig

Find vej